El Prat OcultVeïnes: Maria, Teresa i Rosa

VeïnesMaria- Que ho has vist això?

Teresa- Quina gentada?

Rosa- Quina en deu haver passat per què hi vingui tot el poble?

Maria- Vols dir que hi és tot el poble?… Poc que hi veig el batlle, jo!…

Teresa- Doncs a mi no em fa cap gràcia que vinguin. L’altra dia,… la de l’hostal, la dona del Baldiri Sigalés em va dir que ja no em venia més de fiat i que si no pagava trinco-trinco, la cansalada no es movia del mostrador

Maria- A mi em va passar un cas com un cabàs a la carnisseria… Només entrar-hi ja em va preguntar la mestressa, que si tenia virolles i que si no, que anés a l’hostal a comprar, que ella només despatxava la gent amb diners

Rosa- No sé que s’han pensat aquest del poble, gasten uns fums que ni els de l’Hospitalet.

Maria- Ara que avui tots aquí… i encara voldran passar. No sé jo si els hauríem de deixar entrar aquests senyoritingus…

Rosa- Au va, passeu, passeu, però sense fer soroll que tenim la canalla dormint…

Comparteix:
El Prat Ocult | Llicència de Creative Commons